SPELLETJES

Mahjong Spelen

Het is de bedoeling dat je bij Mahjong twee identieke stenen gaat zoeken die vrij liggen. Alle stenen zijn gemarkeerd met Chinese tekens, er zijn ook verschillende thema’s. De klassieke Mahjong variant heeft bijvoorbeeld de symbolen bloemen en seizoenen, rondjes, windstreken en draken en karakters. In totaal heeft het originele spel 144 stenen en de markeringen komen vaak meerdere keren in het spel voor. Het totaal aantal stenen kan per spel Mahjong wisselend zijn.

Online Mahjong Spelletjes

Mahjong is in het Verre Oosten bekend als bordspel met echte stenen, je zou het kunnen vergelijken met Rummikub. Maar in het Westen spelen we voornamelijk Mahjong als online spel. Je kunt het vaak alleen spelen en daarom wordt het ook wel Mahjong Solitaire genoemd. Er zijn veel websites waar je dit spel kunt spelen, je kunt soms ook de Mahjong spelletjes downloaden.

Het grote voordeel als je Mahjong spelletjes online gaat spelen is dat het niet zoveel tijd kost en het is eenvoudig op te starten. Je kunt na een druk op de knop al gaan spelen en je speelt het wanneer het jou uitkomt! 

Populaire Mahjong spelletjes zijn Mahjong Fortuna, Hotel Mahjong en Safari Island.

MAHJONGG MYSTERY

SPEEL MAHJONGG MYSTERY NU!